Pučko otvoreno učilište
Velika Gorica

SARINA NIT

SARINA NIT

Dvorana Gorica

SARINA NIT
Uzrast 10+

predstava Scene „Gorica“
premijera

Tekst: Marija Solarević
Režija: Ivana Peroš
Scenografija: Mirna Savić
Kostimografija: Emina Kušan
Oblikovanje svjetla: Aleksandar Mondecar
Glazba: Igor Karlić
Uloge: Sara Ipša, Danijel Radečić, Romina Vitasović Lučić

„Smijem li ja biti ja?“, pita se djevojčica Sara koja polako, ali sigurno korača prema odrastanju i sazrijevanju. Pitanja s kojima se susreće tipična su za tinejdžere, a traganje za „pravim“ odgovorima nije jednostavno, pogotovo kad ni odrasli ne znaju baš sve.

Sara promatra stvarnost svojih roditelja čiji su razgovori i pažnja površni. No u svojim snovima pronalazi novi, čudesni svijet izgrađen od vlastitih želja, potreba, ali i strahova. Snovi su stvaralačka mašta, sposobnost da podsvjesne stvari prihvatimo kao stvarne i prisutne. „Mrak“ i „Psihologinja“ su proizvodi Sarinih snova. Ma koliko god bili otkačeni, čudni, nejasni i strašni, na svoj osebujan način daju joj hrabrost, pomažu u suočavanju s problemima kako bi zabljesnula u najboljem svijetlu.

Predstava potiče mlade na razmatranje problema s kojima se susreću i nadahnjuje ih u traganju za odgovorima na sva važna životna pitanja. Odgovori su tu, samo se treba potruditi pronaći ih u labirintu života.

Pridržavamo pravo izmjene programa.

Izdvojeno

U RUJNU ZAPOČINJE NOVA KAZALIŠNA SEZONA

U RUJNU ZAPOČINJE NOVA KAZALIŠNA SEZONA

danas

  U rujnu ove godine započinje nova kazališna sezona.  Program će u drugoj polovici kolovoza biti dostupan na našoj inte...

više