Pučko otvoreno učilište
Velika Gorica

BOŽIĆNI SAJAM KNJIGA 2021.

BOŽIĆNI SAJAM KNJIGA 2021.

Predvorje POUVG-a

BOŽIĆNI SAJAM KNJIGA

Pučko otvoreno učilište i ove godine u predbožićno vrijeme svojim sugrađanima pruža priliku da kupe knjige Biblioteke „Albatros“ po promotivnim cijenama.

Od 1980. godine Biblioteka „Albatros“ objavila je više od 200 izdanja – monografija, romana, zbirki poezije, slikovnica i knjiga za djecu, publicistike i znanstvenih knjiga... U najvećoj mjeri posvećene su zavičajnim velikogoričkim temama, a osim što su vrijedne i zanimljive, grafički su izuzetno privlačne.

Božićni sajam knjiga jedan je od načina popularizacije knjiga i čitanja, a traje do kraja prosinca. Knjige možete razgledati i kupiti u predvorju Pučkog otvorenog učilišta. Ne propustite priliku da nabavite naslove koji vam nedostaju i obogatite kućnu biblioteku, a ne zaboravite da je knjiga i vrijedan poklon dragim osobama.

Uživajmo u pisanoj riječi! 

CJENIK

Program

BRUNO ŠIMLEŠA: (P)OSTATI ZDRAV

BRUNO ŠIMLEŠA: (P)OSTATI ZDRAV

15.02.2022.

Vijećnica POUVG-a (P)OSTATI ZDRAV – kako da srce i um postanu tvornica lijekova Predavanje i predstavljanje istoimene kn...

više

RAZGOVOR S UMJETNICOM: SARA PUKANIĆ

RAZGOVOR S UMJETNICOM: SARA PUKANIĆ

17.02.2022.

Galerija Galženica RAZGOVOR S UMJETNICOM: SARA PUKANIĆ Moderatorica: Jozefina Ćurković, kustosica Sara Pukanić rođena je...

više