Pučko otvoreno učilište
Velika Gorica

Darovne kartice

Razveselite svoje najbliže, darujte im kino i kazališne doživljaje, glazbeni događaj za pamćenje, dobru knjigu ili neku od radionica iz naše ponude - darovna kartica POUVG-a idealan je poklon za svaku prigodu!

Naše darovne kartice su višenamjenske i mogu se koristiti za plaćanje kino, kazališnih i koncertnih ulaznica, radionica, instrukcija te knjiga i časopisa.

 

U ponudi su darovne kartice u fizičkom i digitalnom obliku.

Na info pultu POUVG-a moguće je kupiti darovnu karticu u fizičkom obliku, dok je online moguće kupiti darovnu karticu u digitalnom obliku.

Obje kartice moguće je koristiti kao sredstvo plaćanja i na blagajni i online.

Darovnu karticu je moguće koristiti višekratno do potrošenog cjelokupnog iznosa, prilikom kupovine online ili na blagajni.

 

 

Korištenje darovne kartice za kupovinu ulaznica:

  • NA BLAGAJNI

Darovna kartica vam ne garantira mjesto u dvorani, stoga vam savjetujemo da na blagajni Učilišta (tel. 01 6259 800) rezervirate ulaznice za željenu projekciju/predstavu. U slučaju rezervacije, ulaznice je potrebno kupiti najkasnije dan prije predstave.

  • ONLINE

U slučaju korištenja darovne kartice za kupovinu ulaznica online, ulaznice je moguće kupiti dok ima slobodnih mjesta u prodaji. 

 

Napomene:

Darovna kartica može se iskoristiti u roku od 6 mjeseci od datuma izdavanja.

 

OPĆI UVJETI KORIŠTENJA

  

REZERVACIJE I INFORMACIJE 
Tel: 01 6259 800 
E-mail: info@pouvg.hr