Pučko otvoreno učilište
Velika Gorica

NAUČI UČITI

NAUČI UČITI

Raspored grupa: četvrtak u 18:00 – 1. razredi
                            četvrtak u 19:00 – 3. razredi
                            petak u 18:00 – 2. razredi
                            petak u 19:00 – 4. razredi

  • Trajanje ciklusa: 20 tjedana

  • Dinamika: 1 put tjedno x 1 školski sat

  • Cijena po radionici: 50,00 kn

  • Info i prijave: 01 6259 806, 098 316 419; obrazovanje@pouvg.hr
    Prijave na radionice moguće su najkasnije dan prije održavanja radionice. Molimo polaznike da prije dolaska izmjere tjelesnu temperaturu. Ako je tjelesna temperatura viša od 37,2 °C i ako se osoba osjeća bolesno ili ima bilo koje znakove bolesti, molimo da ne dolazi na radionicu.

OPIS:

Pučko otvoreno učilište Velika Gorica organizira radionice učenja, cjelovitog vježbanja i ponavljanja nastavnog sadržaja pod nazivom „Nauči učiti“. Radionice su namijenjene učenicima od 1. do 4. razreda osnovne škole koji žele usvojiti ili poboljšati svoje vještine učenja. Voditeljica radionica je učiteljica Davorka Ilečić, koja je savjete za kreativno učenje pisala na portalu Logoped.hr.

Školarci i roditelji, zaboravite na negodovanja kod pisanja domaćih zadaća, svađe oko čitanja lektire i nervoze zbog učenja. Uz stručno vodstvo kroz radionice učinkovitog učenja školarci će pronaći vlastiti put za uspješno svladavanje školskih lekcija i zadataka. Naučit će tehnike učenja i pamćenja, motivacije i pametne organizacije vremena, naučit će razmišljati i tražiti rješenja, razvijati radne navike te kako biti samostalan i odgovoran u učenju.

Iako većina smatra da je učenje težak i mukotrpan posao, učenje je zapravo najzabavnija igra u životu.

Svaka osoba ima svoje karakteristike, svoj stil i svoj način djelovanja. Tako je i s učenjem. Svako dijete može biti uspješno u školi i kvalitetno usvojiti znanja i vještine, ako mu se omogući svladavanje školskog gradiva na njemu prihvatljiv način. Poznavanje vlastitog stila učenja ključ je uspjeha, ne samo u školi već i u životu.
Radionice nude pomoć pri učenju čitanja, pisanja, shvaćanja brojki, računskih operacija, relacija i odnosa i sl., tj. pomažu djeci svladati gradivo iz matematike, hrvatskog jezika i prirode i društva.

Ove radionice omogućit će Vašem djetetu da već u samom početku svog obrazovnog puta stekne dobre temelje za daljnje školovanje. Stoga požurite u POUVG i upišite ga na radionice učenja, cjelovitog vježbanja i ponavljanja nastavnog sadržaj.

 

Nek' učenje ne bude mučenje!

 

 

 

Program

ŠKOLA CRTANJA/LIKOVNA RADIONICA NA OTVORENOM

ŠKOLA CRTANJA/LIKOVNA RADIONICA NA OTVORENOM

19.06.2021.

Škola crtanja/Likovna radionica namijenjena je osnovnoškolcima (6+) sa svrhom usvajanja temeljnog vizualnog jezika potic...

više

UPISI NA TEČAJEVE STRANIH JEZIKA

UPISI NA TEČAJEVE STRANIH JEZIKA

28.06.2021.

Upisi na tečajeve stranih jezika za novu školsku godinu 2021./2022. traju od 28. 6. do 9. 7., svakog radnog dana 9:00 – ...

više