Pučko otvoreno učilište
Velika Gorica

RADIONICE I TEČAJEVI ZA DJECU

Radionice za djecu namijenjene su dječjem uzrastu 6+. Program je koncipiran na način da potiče izražavanje dječje kreativnosti, zaključivanje, kritičko razmišljanje, iznošenje opažanja te da doprinosi razvijanju talenta.

 

 

1. ŠKOLA CRTANJA / LIKOVNA RADIONICA

Crtanje je način kreativnog izražavanja kroz koje se neverbalno iskazuju osobnost, emocije, misli i doživljaji. Kroz ovu radionicu djeca osvješćuju i razvijaju svoje stvaralačke sposobnosti. 

Ako vaše dijete voli provoditi vrijeme crtajući, ova radionica pravo je mjesto za dati mašti na volju i razvijati talent koji se nikako ne smije zanemarivati.

Saznaj više

 

2. LUDI LABOS

Ako dijete upišete u ovu radionicu, više nećete morati sami smišljati odgovore na pitanje "kako i zašto nešto nastaje". Kroz edukativne radionice koje jamče dobru zabavu djeca pomoću pokusa uče o pojavama u svijetu koji nas okružuje. Potiče ih se na razmišljanje, zaključivanje i iznošenje opažanja. 

Ludi labos je pravi spoj ugodnog i korisnog. 

Saznaj više

 

3. LOVCI NA DINOSAURE

Kakvi organizmi su nekad živjeli na našem planetu? Kako se Zemlja mijenja kroz vrijeme?
Odgovore na ova i mnoga druga pitanja mališani će naći na ovoj edukativnoj radionici kroz koju se potiče i razvijanje ekološke svijesti. 

Saznaj više

 

 

4. ROBOTIKA: ARDUINO RADIONICE

Puno stvari koje koristimo u svakidašnjem životu vezane su za robotiku (rad semafora, trčeće svjetlo, senzori, razni uređaji…).
Granice se stalno i brzo pomiču te je budućnost bez robota nezamisliva.

Stoga se trudimo djeci pružiti mogućnost da što ranije postave temelje na kojima će graditi neophodno znanje za buduće dane.

Saznaj više

 

5. DRAMSKI STUDIO

Želiš glumiti, sudjelovati u izradi predstave i zanima te što se to događa iza kulisa?

Pučko otvoreno učilište Velika Gorica organizira Dramski studio. Tečaj uključuje usvajanje teorijskog znanja iz kazališne djelatnosti, učenje osnova glume, pisanje dramskog djela, pripremu i izvođenje predstave, ali i nastup pred publikom.

Saznaj više

 

 

5. TEČAJ GITARE

POUVG organizira tečaj klasične gitare za sve one koji ovaj instrument žele naučiti svirati, a nisu polaznici osnovne ili srednje glazbene škole.

Uz stjecanje teorijskog znanja, polaznici će gitaru naučiti svirati uz popularne pjesme po izboru. Radi se u malim grupama, 6-7 polaznika, a svatko od njih mora donijeti vlastitu gitaru na satove tečaja.

Saznaj više

 

6. MALI NOVINARI

Novinarstvo je profesija koja zahtijeva puno dobre volje i želje za istraživanjem. Upravo su znatiželja, radoznalost i želja za istraživanjem karakteristike svakog djeteta i odrastanja.

Osim što će se družiti s vršnjacima, stjecati nova znanja, istraživati i poticati vlastitu kreativnost, djeca će kroz ovu radionicu otkriti tajne novinarskog zanata, razvijati jezičnu kulturu i komunikaciju te saznati kako se najlakše osloboditi straha od javnog nastupa i održati dobar govor.

Saznaj više

7. TIGIONICE - EKOLOŠKE RADIONICE

Ako želite da vaša djeca na zabavan i kreativan način nauče kako brinuti o okolišu i steći empatiju prema drugim bićima, ova edukativna radionica pravo mjesto je za njih.

Djeca će razviti sustav ekološke vrijednosti te će od najmlađe dobi učiti kako izrađivati predmete od materijala kao što su papir i staklo.

Saznaj više

INFO I PRIJAVE:

tel. 01 6259 806
mob. 098 316 419
e-mail: obrazovanje@pouvg.hr

 


8. DRAMSKI STUDIO ZA SREDNJOŠKOLCE

POUVG organizira Dramski studio za srednjoškolce. Program je namijenjen mladim ljudima koji vole glumu i kazalište, a izvrsna je i priprema za sve one koji se žele okušati u glumi.

Saznaj više

INFO I PRIJAVE:

tel. 01 6259 800

9. LAST MINUTE INSTRUKCIJE

Trebate ispraviti ocjenu, napisati esej, prezentaciju i naučiti sve preko noći, gradiva je previše, a sutra je ispit... POUVG organizira individualne instrukcije iz matematike, fizike, stranih jezika, hrvatskog jezika i biologije. 

Saznaj više

INFO I PRIJAVE:

tel. 01 6259 806
mob. 098 316 419
e-mail: obrazovanje@pouvg.hr