Pučko otvoreno učilište
Velika Gorica

RADIONICE I TEČAJEVI ZA DJECU

Radionice za djecu namijenjene su dječjem uzrastu 6+. Program je koncipiran na način da potiče izražavanje dječje kreativnosti, zaključivanje, kritičko razmišljanje, iznošenje opažanja te da doprinosi razvijanju talenta.

 

 

1. ŠKOLA CRTANJA / LIKOVNA RADIONICA

Crtanje je način kreativnog izražavanja kroz koje se neverbalno iskazuju osobnost, emocije, misli i doživljaji. Kroz ovu radionicu djeca osvješćuju i razvijaju svoje stvaralačke sposobnosti. 

Ako vaše dijete voli provoditi vrijeme crtajući, ova radionica pravo je mjesto za dati mašti na volju i razvijati talent koji se nikako ne smije zanemarivati.

Saznaj više

 

2. LUDI LABOS

Ako dijete upišete u ovu radionicu, više nećete morati sami smišljati odgovore na pitanje "kako i zašto nešto nastaje". Kroz edukativne radionice koje jamče dobru zabavu djeca pomoću pokusa uče o pojavama u svijetu koji nas okružuje. Potiče ih se na razmišljanje, zaključivanje i iznošenje opažanja. 

Ludi labos je pravi spoj ugodnog i korisnog. 

Saznaj više

 

3. LOVCI NA DINOSAURE

Kakvi organizmi su nekad živjeli na našem planetu? Kako se Zemlja mijenja kroz vrijeme?
Odgovore na ova i mnoga druga pitanja mališani će naći na ovoj edukativnoj radionici kroz koju se potiče i razvijanje ekološke svijesti. 

Saznaj više

 

INFO I PRIJAVE:

tel. 01 6259 806
mob. 098 316 419
e-mail: obrazovanje@pouvg.hr