Pučko otvoreno učilište
Velika Gorica

DRAMSKI STUDIO ZA SREDNJOŠKOLCE

namjenjeno srednjoškolcima

POUVG organizira Dramski studio za srednjoškolce. Program je namijenjen mladim ljudima koji vole glumu i kazalište, a izvrsna je i priprema za sve one koji se žele okušati u glumi.

Ideja je polaznicima približi pojam glume te ih na zabavan i kreativan način upoznati s glumačkim tehnikama.

Program je usmjeren na spoj «TIJELO-GLAS-EMOCIJA-KREATIVNOST. Koristeći razne glumačke metode, polaznici će raditi na tijelu, glasu, emociji i razvoju imaginacije prostora i predmeta.

Cilj je dati mladima mogućnost da se otvore i komuniciraju na drugačijoj razini i lakše usvajaju pojmove i tipove ponašanja koji im inače predstavljaju problem. Razvoj cjelokupnih kreativnih potencijala, upotpunjavanje znanja o tijelu, dikciji, disanju, govoru su vještine koje će polaznici steći i koje će im biti korisne bez obzira kojim će se zanimanjem baviti u budućnosti.

Prva godina završiti će produkcijom koju će polaznici sami osmisliti uz pomoć dramskog pedagoga

Voditeljica programa: Lara Antić, dramska pedagogica

Lara Antić je dramska pedagogica čija je ljubav prema umjetnosti započela već u djetinjstvu. Kao član zbora „Zvijezdice“ sudjelovala je na mnogim festivalima diljem Europe, a 2012. godine postala je lead pjevačica pop/blues banda Bang Bang koji je 2015. godine osvojio nagradu ˝Porin˝ u kategoriji ˝Novi izvođač godine˝.

Iskustvo u kazalištu stjecala je kao honorarni član ansambla kazališta Komedija u predstavama ˝Aida˝ (2011) i ˝Inventura Broadway˝ (2013.), te u predstavi ˝Kraljeva sluškinja˝ Teatra ˝Barakuda˝(2013), a glavne uloge igrala je u mjuzikl projektima ˝Legenda ružice grada˝ (2015.) i ˝Mirakul˝(2016./2017.) .
Trenutno u školi pjevanja Emilije Kokić vodi satove ˝gluma za pjevače˝ koji su namijenjeni djeci i odraslima.

Upisi i prijave: 20. rujna 2019. od 18:00 do 20:00 sati u Dvorani Galženica, Trg Stjepana Radića

Početak nastave: listopad
Ukupno trajanje: 60 školskih sati
Dinamika: 2 školska sata
Cijena: 1.200,00 kn, plativo u 8 rata

Kontakt: 01/6259-800