Pučko otvoreno učilište
Velika Gorica

POUVG UVEO PLAĆANJE KARTICAMA

POUVG UVEO PLAĆANJE KARTICAMA


U današnjoj kulturi kupovanja kartice su uvelike zamijenile gotovinu i postale jedno od najčešćih načina plaćanja proizvoda i usluga. Kartično poslovanje sastavni je dio potrošačke kulture, a većini je ljudi, pogotovo onima naviknutima na napredne standarde, nezamislivo da bilo koju uslugu, ne mogu platiti kreditnom i debitnom karticom.
U korak s time, Pučko otvoreno učilište Velika Gorica uvelo je kartično poslovanje. Od sada svi naši korisnici mogu gotovo sve usluge Učilišta jednokratno plaćati putem debitnih i kreditnih kartica (osim American Express kartice).


Kino i kazališne ulaznice, knjige i časopise iz naše biblioteke „Albatros“, te ulaznice za koncerte i radionice koje se prodaju na blagajni Učilišta (Zagrebačka 37) možete kupovati putem debitnih i kreditnih kartica svih banaka, te kreditne Diners Club kartice.
Vjerujemo kako će, uvođenjem kartičnog poslovanja naše usluge biti još dostupnije korisnicima. Ušteda vremena te sigurnost i jednostavnost naplate, sigurno će doprinijeti kvaliteti naših kulturnih i zabavnih programa, na zadovoljstvo postojećih i potencijalnih korisnika.


U slučaju neodržavanja programa zbog tehničkih poteškoća, ulaznice kupljene debitnim i kreditnim karticama moguće je zamijeniti isključivo za isti program (npr. kino ulaznicu za kino ulaznicu).