Pučko otvoreno učilište
Velika Gorica

UPISI U DRAMSKI STUDIO ZA PREDŠKOLCE, OSNOVNOŠKOLCE I SREDNJOŠKOLCE

Želiš glumiti, sudjelovati u izradi predstave i zanima te što se to događa iza kulisa?

Pučko otvoreno učilište Velika Gorica organizira Dramski studio za predškolski uzrast, osnovnoškolce i srednjoškolceUpisi će se održati 20. rujna 2019. u Dvorani Galženica, Trg Stjepana Radića 5, od 18:00 do 20:00 sati.

Tečaj uključuje usvajanje teorijskog znanja iz kazališne djelatnosti, učenje osnova glume, pisanje dramskog djela, pripremu i izvođenje predstave, ali i nastup pred publikom. Nastava će se održavati ponedjeljkom i petkom, a početak tečaja je 30. rujna 2019. prema rasporedu koji će biti utvrđen prilikom upisa.

Ovaj tečaj doprinosi razvoju koncentracije, odgovornosti, (samo)kritičnosti te maštovitosti i kreativnosti, a posebno se radi na pravilnom izražavanju i bogaćenju rječnika te na stjecanju sigurnosti i samopouzdanja. Radom kroz igru djeca će se okušati u svojim prvim javnim nastupima.

Dramski studio polaznici pohađaju gotovo cijelu školsku godinu, a na kraju sa svojom grupom pokazuju rezultate rada. Najbolja predstava Studija odlazi na Festival profesionalno vođenih amaterskih kazališta u okviru ASSITEJ-a, u Bjelovar, a potom se izvodi pred lokalnom publikom u okviru manifestacije Goričke večeri.

 

Voditeljice tečaja za predškolski uzrast i osnovnoškolce: Gabrijela Špehar i Marijana Vlahović
Voditeljica za srednjoškolce: Lara Antić
Održavanje: listopad – lipanj, 2 školska sata tjedno
Ukupno trajanje tečaja: 60 školskih sati
Mjesto održavanja tečaja: Dvorana Galženica, Trg Stjepana Radića 5
Cijena: 1.200,00 kn, plativo u 8 rata

Za drugog člana obitelji popust 10%.

Kontakt: 01/6259-800, 091/9430-653