Pučko otvoreno učilište
Velika Gorica

MAGIC LEON SHOW

Dvorana Gorica

MAGIC LEON SHOW

ČAROBNA ZABAVA ZA SVE OD 5 DO 105 GODINA

Pobjednik 9. sezone Supertalenta Magic Leon dolazi u Veliku Goricu! Sa svojim spektakularnim nastupom, Magic Leon će nastupiti u nedjelju, 30. travnja u 17 sati u Dvorani Gorica.

Energičan, zabavan i komičan nastup donijet će i poznatu maramu Bjelku koja će vas ostaviti bez daha svojim plesnim pokretima. "Magic Leon Show" prigodan je za svu publiku, od 5 do 105 godina. Trikovi ovog mladog Slavonca, rodom iz Slatine, jedinstveno su iskustvo, drugačije od mađioničarskih točaka koje smo dosad imali prilike gledati. Uz to, u Leonovim točkama publika uglavnom ima aktivnu ulogu, te je često i glavna zvijezda showa.

Magic Leon će vas sa svojim zabavnim programom za djecu ali i odrasle, uveseliti i nasmijati do suza. Ukoliko želite doživjeti sat vremena neprestanog smijanja, postati glavna zvijezda večeri i upoznati specijalnu gošću pod imenom Bjelka, požurite po svoje ulaznice i zauzmite najbolja mjesta u Dvorani Gorica!

Cijena ulaznice: 6 EUR / 45,21 kn

*tečaj konverzije: 7,53450 kn

Ulaznice u prodaji od 16. 4. 2023. (od 16:00 sati)  

  • ONLINE
  • Na blagajni Učilišta

Info: 01 6259 800

Program

PREDSTAVLJANJE DRAME IVANE ŠOJAT „AGREGATNA STANJA“

PREDSTAVLJANJE DRAME IVANE ŠOJAT „AGREGATNA STANJA“

16.06.2024.

Dvorana Galženica PREDSTAVLJANJE DRAME IVANE ŠOJAT „AGREGATNA STANJA“ Koncertno čitanje i edukativno predavanje u sklo...

više

NOVA KAZALIŠNA SEZONA U RUJNU

NOVA KAZALIŠNA SEZONA U RUJNU

17.06.2024.

NOVA KAZALIŠNA SEZONA U RUJNU U rujnu ove godine započinje nova kazališna sezona koja nam donosi pregršt hit predstava z...

više