Pučko otvoreno učilište
Velika Gorica

Novine i časopisi

ČASOPIS ŽIR

Jedan od stalnih projekata POUVG-a je „Žir“ – zajednički list osnovnih škola Grada Velike Gorice te općina Pokupsko, Kravarsko i Orle. U njemu se objavljuju novinarski, literarni, likovni i enigmatski radovi učenika kojima prezentiraju svoje želje, razmišljanja i vlastito viđenje svijeta. U proljetnom izdanju redovito se predstavljaju najbolji osmi razredi iz svake pojedine škole.

List izlazi kontinuirano od 1991. godine dva puta godišnje, što govori o lijepoj tradiciji i vrlo je dobro prihvaćen kod učenika. Tiska se u nakladi od 1000 primjeraka, a čita ga oko deset tisuća učenika, roditelja i nastavnika.

 

Klikom na fotografiju preuzmi časopis Žir u PDF obliku:

                                                          

 Arhiva Žir

Gorica.hr NOVINE

Gorica.hr su mjesečne novine koje Pučko otvoreno Učilište Velika Gorica izdaje od 2013. godine. Namjera je da široj javnosti budu dostupne informacije o aktualnim događanjima u gradu, ponajprije radu gradske uprave te gradskih komunalnih tvrtki, kao i djelatnostima i programima ustanova i institucija koje djeluju na području Velike Gorice.

Novine prezentiraju uspjehe naših gospodarstvenika, nove investicije na našem području,  rezultate sportskih klubova i udruga, predstavljaju poznate Velikogoričane, a posebna pažnja pridaje se programima za djecu i mlade, obrazovanju i kulturi.

Tiskovina Gorica.hr besplatno se distribuira na cijelom velikogoričkom području.

Klikom na fotografiju preuzmi Gorica.hr novine u PDF obliku:

 

                                                                                            

 Arhiva Gorica.hr

 

 

Program