Pučko otvoreno učilište
Velika Gorica

KLAPA RIŠPET

KLAPA RIŠPET

Gradska sportska dvorana Velika Gorica
Rakarska ulica 19

KLAPA RIŠPET
koncert


Jedna od najpoznatijih hrvatskih klapa, Klapa Rišpet, predvođena autorskom palicom Pere Kozomare i prvim glasom Ivom Amulićem, u subotu, 12. studenoga, stiže u Veliku Goricu. Dalmatinski slavuji, poznati po svom mediteranskom temperamentu i prekrasnim notama prožetim emocijama nikoga ne ostavljaju ravnodušnim i sigurni smo da će publici priuštiti večer za pamćenje. Od 20:00 sati u Gradskoj sportskoj dvorani Velika Gorica zapjevat će svoje uspješnice „Lipo mi je tu“, „Sunce mi od tebe dolazi“, „Šta mi ljube oćeš kazat”, „Prsti zapleteni”, „Mislin samo na te”, „Kad je pošla ća”, „Samo njoj ću pivat”, „Cukar“. Pjesme su to koje svi znamo jer uz njih se zaljubljuje, slavi, nazdravlja, ali i tuguje. Vrte se na radiju i osvajaju domaće top liste. Brojne nagrade, rasprodani koncerti i uvijek novi hitovi dovoljni su dokaz da su Rišpetovci već odavno miljenici domaće publike.

Na vrijeme nabavite svoje karte i razveselite nekoga tko vam je blizak jer smo sigurni da će omiljena klapa ovu večer učiniti nezaboravnom. Ulaznice su u prodaji od 12. listopada na blagajni Pučkog otvorenog učilišta Velika Gorica, Zagrebačka 37, i online na internetskoj stranici www.pouvg.hr. Rezervacije nisu moguće, a sjedala nisu numerički označena. Cijene ulaznica za tribinu su 80,00 kn (10,62 EUR*), a za parter 100,00 kn (13,27 EUR*). U dvoranu publika može ući od 19:00 sati na dan koncerta.

Klapa Rišpet djeluje od 2011. godine, a osnovao ju je poznati splitski skladatelj Pero Kozomara. Dosad su snimili tri albuma pod nazivom „Kad je pošla ća“, „Reći ćeš mi fala“ i „Šta mi ljube oćeš kazat“. Dobitnici su brojnih nagrada, a neke od njih uključuju Grand prix Splitskog festivala 2013. godine te 4 nagrade Cesarica u kategoriji Hit godine klapske glazbe. Surađivali su s Mišom Kovačem, Jelenom Rozgom, Doris Dragović, Joškom Čagaljem Jolom, Franom Perišinom i Duškom Ćurlićem. Klapu čine: Pero Kozomara, Ivo Amulić, Frane Jukić, Jure Šaban-Stanić, Gordan Bezer, Jure Bralić, Igor Visković, Marin Tramontana i Leo Škaro.

 

*tečaj konverzije: 7,53450 kn

Program

Koncert: LEUTE MOJ MILI

Koncert: LEUTE MOJ MILI

14.03.2024.

Dvorana Galženica LEUTE MOJ MILI Lutnjističko putovanje krajolicima renesansne glazbe Sudjeluje: Igor Paro (lutnja) ...

više