Pučko otvoreno učilište
Velika Gorica

Opći uvjeti korištenja - Online prodaja

Opći uvjeti korištenja - Internet trgovina

Internet trgovinom pouvg.mojekarte.hr upravlja Pučko otvoreno učilište Velika Gorica.

Adresa: Zagrebačka 37, 10410 Velika Gorica
Telefon: 01 6259 800
E-mail: info@pouvg.hr
MB: 3221709
OIB: 25715578283

NAČIN PLAĆANJA:

Online plaćanje debitnim/kreditnim karticama American Express, Diners, Maestro, MasterCard i Visa.

SIGURNOST:

Osjetljivi podaci prenose se putem sigurne SSL veze, što omogućuje sigurnu i nesmetanu kupnju.  Plaćanje kreditnim karticama vrši se putem sustava banke Privredna banka Zagreb (PBZ).

PRIVATNOST:

Svaki kupac mora imati korisničko ime i zaporku za internetsku kupnju. Korisničko ime je adresa e-pošte koju kupac upisuje prilikom registracije na internetsku trgovinu pouvg.mojekarte.hr te na koju također dobiva potvrdu o registraciji i potvrdu o svim uspješnim kupnjama. Prilikom registracije novog korisničkog imena, korisnik sam kreira zaporku i ispunjava potrebne podatke u korisničkom profilu.

Prodavatelj koristi dobivene podatke isključivo za osobnu upotrebu, prema propisanim pravilima privatnosti.

Kupac je vezan općim uvjetima koji vrijede u trenutku kupnje (online slanje narudžbe). U trenutku podnošenja narudžbe,  korisnik se podsjeća na opće uvjete i potvrđuje svoje poznavanje istih. Prodavatelj zadržava pravo izmjene Općih uvjeta, a u međusobnom su odnosu oni Opći uvjeti koji su bili na snazi u trenutku kupnje.

STATUS KUPNJE

U odjeljku "Moje kupnje" korisnici (nakon prethodne registracije) mogu provjeriti status kupnje. Pregled sadrži sve uspješno obavljene transakcije, uz naznaku imena predstave/manifestacije, datuma kupnje i drugih podataka o kupnji.

Ako imate više korisničkih imena (na različitim adresama e-pošte), provjerite pod kojim su korisničkim imenom i u kojoj internetskoj trgovini prijavljeni kako biste provjerili svoje kupnje jer su transakcije povezane s vašim korisničkim imenom.

PRINT@HOME ULAZNICA

Potvrde o kupnji/vaučer i ulaznice print@home spremaju se u PDF datoteku koja na vašem računalu zahtijeva instaliran najmanje Adobe Reader 7.

Organizator na mjestu događaja osigurava kontrolu pristupa (čitači bar kodova). Prilikom kupnje prikazat će se ulaznica (print@home) koju je potrebno ispisati putem pisača ili spremiti u odgovarajućem formatu na vašem pametnom telefonu te ih putem istoga pokazujete na ulazu prilikom čega se izvršava elektronička validacija ulaznica.

KUPNJA PUTEM INTERNETA JE KONAČNA

Prije klika na 'Plaćanje' je kupac obavezan pažljivo provjeriti sve podatke o kupnji (datum i iznos kupnje, organizator, naziv predstave, broj sjedala itd.). U posljednjem prozorčiću prije plaćanja je još uvijek moguće promijeniti bilo kojeg od podataka kupnje - priredbu, datum, vrijeme predstave, red sjedala, broj sjedala, način preuzimanja ulaznica itd. Nakon transakcije koja se pri online kupnji izvrši neposredno nakon klika na 'Plaćanje', promjene ili stornacije kupnje više nisu moguće.

GREŠKE PRILIKOM KUPNJE

U slučaju da se prilikom kupnje pojavi obavijest o grešci ili se za vrijeme kupnje pojave druge poteškoće, potrebno je provjeriti stanje u rubrici Moj račun prije ponovne kupnje. Ako potvrda za željenu priredbu nije zabilježena znači da transakcija nije izvršena. Kako bi otklonili eventualne poteškoće, molimo vas da nam putem elektroničke pošte pošaljete sljedeće podatke o kupnji:

  • datum/sat kupnje;
  • naziv priredbe;
  • broj ulaznica;
  • elektroničku adresu koju ste upotrijebili prilikom kupnje;
  • upotrijebljeno sredstvo plaćanja;
  • u kojem je koraku kupnje došlo do problema;
  • kakva se obavijest pri tome pojavila;

Pučko otvoreno učilšte Velika Gorica ne snosi odgovornost za bilo kakve nastale posljedice ako kupac ne pošalje potrebne podatke o kupnji.

REKLAMACIJE ULAZNICA

Sukladno čl. 79. st. 1. t. 12. Zakonu o zaštiti potrošača, Kupac nema pravo na jednostrani raskid Ugovora na daljinu (povrata novca) s obzirom da je predmet ugovora pružanje usluga vezanih uz slobodno vrijeme, koje se događaju u točno određeno vrijeme odnosno u određenom razdoblju.

U slučaju izgubljenih ili ukradenih ulaznica, kupac nema pravo na povrat ili zamjenu ulaznica.  

OTKAZIVANJE FILMSKE PROJEKCIJE / KAZALIŠNE PREDSTAVE / KONCERTA

U slučaju otkazivanja priredbe bez zamjenskog datuma kupac ima pravo na povrat vrijednosti iznosa kupljenih ulaznica, ali ne i na povrat vrijednosti iznosa troškova obavljene prodajne usluge.

Za povrat novca, kupci koji su kupili ulaznice na jednom od fizičkih distribucijskih mjesta, obraćaju se na mjesto kupnje i to najkasnije u roku od 8 dana po objavi otkazivanja priredbe. Sredstva se vraćaju isključivo uz predočenje ulaznice/potvrde.

Troškovi izvršenih prodajnih usluga nisu predmet storniranja.

Pri tome upozoravamo da je dužnost kupca pratiti odnosno provjeravati podatke o datumu, vremenu te lokaciji priredbe za koju je kupio ulaznicu.