Pučko otvoreno učilište
Velika Gorica

Radionice i tečajevi za odrasle

 

TEČAJ KROJENJA I ŠIVANJA

POUVG organizira tečaj krojenja i šivanja za osobe starije od 15 godina. Budite praktični u svakodnevnom životu, uštedite i iskažite svoju kreativnost. Sašijte stolnjak, zavjesu ili neki unikatni odjevni predmet - suknju, bluzu, haljinu i sl. Ovisno o vašem predznanju i iskustvu, organiziramo dvije vrste tečajeva.

Saznaj više


 

RADIONICE HEKLANJA

Dragocjene vještine koje su baštinile naše bake polako padaju u zaborav, baš poput heklanja. Da bismo od zuba vremena spasili tu vrijednost, svoj dom ukrasili raznim heklanim predmetima ili izradili unikatne odjevne predmete za naše najmlađe (haljine, cipelice, kapice, trake za kosu…) organiziramo radionice heklanja.

Saznaj više

 

TEČAJ KLASIČNE GITARE

POUVG organizira tečaj klasične gitare za sve one koji su ovaj instrument željeli naučiti svirati, a nisu imali priliku pohađati osnovnu i srednju glazbenu školu.
Uz stjecanje teorijskog znanja, polaznici će gitaru naučiti svirati uz popularne pjesme po izboru.

Saznaj više

 TEČAJ ELEKTRIČNE GITARE

Osim Tečaja klasične gitare POUVG organizira i Tečaj električne gitare. Osmišljen kao kontinuiran, koji se održava kroz cijelu školsku godinu, na ovome tečaju savladat ćete sve izazove modernog sviranja, sve tehnike i stilove.

Saznaj više

 

DRAMSKI STUDIO ZA SREDNJOŠKOLCE

POUVG organizira Dramski studio za srednjoškolce. Program je namijenjen mladim ljudima koji vole glumu i kazalište, a izvrsna je i priprema za sve one koji se žele okušati u glumi.

Saznaj više

 

 

MAKE-UP RADIONICA by Vanesa Ćopić 

Želite li naučiti kako u tri koraka izgledati poput hollywoodske dive? Svakodnevni jutarnji ritual nanošenja šminke oduzima vam puno vremena, a u moru raznih kozmetičkih preparata u dilemi ste koju nijansu pudera ili rumenila odabrati? Ovo je onda radionica za vas...

Saznaj više

 

 

Mala škola pravilne prehrane

MALA ŠKOLA PRAVILNE PREHRANE

Imate problem s prekomjernom težinom? Želite izgubiti suvišne kilograme do ljeta? Ne znate kako promijeniti trenutne navike i zdravo se hraniti?
Strahujete od tzv. jo-jo efekta nakon uspješnog procesa mršavljenja? Ne znate u čemu griješite? Trebate poticaj za fizičku aktivnost? POUVG organizira radionice pravilne prehrane za odrasle.

Saznaj više

 

 

OSOBNE FINANCIJE

Kako preživjeti od „mjeseca do mjeseca“ i riješiti se dugova? Gdje uložiti ušteđeni novac? Je li bolji kredit u eurima ili kunama? Štedni račun ili oročena štednja? Isplati li se investirati u dionice? Odgovore na ova pitanja pronađite na radionici o financijskoj pismenosti.

Saznaj više

 

 

INDIVIDUALNE PRIPREME ZA POSLOVNI INTERVJU I PREZENTACIJE NA STRANIM JEZICIMA

Pripremite se za poslovni intervju i prezentacije na stranim jezicima uz stručni tim naših profesora. Steknite samopouzdanje i povećajte šanse za dobivanje željenog posla.

Saznaj više

 

 

 MALA ŠKOLA GOVORNIŠTVA I JAVNOG NASTUPA 

Sigurno ste barem jednom morali uputiti prigovor zbog nečega, predstaviti se pred većim brojem ljudi, tražiti povišicu ili bili primorani održati javni govor i prezentaciju. Ako vas nisu dobro razumjeli, glas vam je podrhtavao, srce lupalo, a trema je zasjenila svaku vašu riječ, ovo je radionica za vas...

Saznaj više

 

TEČAJ SOLO PJEVANJA

Tečaj solo pjevanja za djecu osmišljen je kao kontinuirani tečaj koji se prvenstveno odnosi na poticanje muzikalnog i izražajnog pjevanja, razvoja intonacije, ritma, artikulacije i dikcije. Sagradit ćete pjevačko samopouzdanje do te mjere da vam i javni nastup neće predstavljati problem.

Saznaj više

 

INFO I PRIJAVE:

tel. 01 6259 806
mob. 098 316 419
e-mail: obrazovanje@pouvg.hr